SAMEN werken aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en veerkracht!

 

Coachpraktijk Samen

SAMEN biedt coaching voor kinderen en jongeren, omdat we erg graag ons steentje willen bijdragen aan hun geluk en welzijn: de volwassenen van de toekomst. De huidige tijd vraagt veel van kinderen/ jongeren, waardoor het voorkomt dat ze niet lekker in hun vel zitten en vastlopen. Vaak hebben volwassenen om hen heen al van alles gedaan om de problemen samen op te lossen. Soms lukt dit niet en dan kan hulp gezocht worden bij ons als kindercoach. Wij bieden een warme, veilige omgeving, zijn laagdrempelig en werken doelgericht aan bewustwording. 

We richten ons op de mogelijkheden, vaardigheden en talenten. Om zo het zelfvertrouwen te vergroten, de weerbaarheid te versterken en veerkracht te stimuleren.

 

SAMEN biedt ook Life Coaching voor volwassenen, omdat wij ook graag ons steentje willen bijdragen aan hun levensgeluk en welzijn. Op elke leeftijd kunnen zich situaties voordoen die meer vragen dan waar je tot dan toe mee bekend was, waardoor het even niet lekker loopt.

Samen gaan we aan de slag om te ontdekken waardoor je vastloopt, waar dit mee te maken heeft en welke stappen je kan zetten waardoor het wel weer lekker gaat lopen. Je gaat onderzoeken wat je werkelijk wilt. Bij Life Coaching gaat het om denken in mogelijkheden en kansen.

 

 

Coachpraktijk SAMEN is een gecertificeerde coachpraktijk, aangesloten bij het KinderCoachGilde. Het KinderCoachGilde is een register voor kindercoaches die op professionele wijze hun vak uitoefenen en die zich vergewissen van professionele groei en ontwikkeling.