Referenties

 

Fijne coach. Perfect, omdat mijn dochter centraal stond en ik toch als ouder inbreng/afstemming had. Mijn dochter was bij Jolande thuis, wat voor een prettige, ongedwongen sfeer zorgde.

Mijn dochter pakt de tips serieus op. Dit had ik zelf als ouder nooit zo voor elkaar kunnen krijgen. Daar ben je toch te dichtbij voor. Ook leuke spelvormen (coacheespel, verhalen lezen en tekenen).

Gisteren tekende mijn dochter een strip over zelfvertrouwen. Eigenlijk beschreef ze hierin precies haar eigen proces en voornemens ten aanzien van haar zelfvertrouwen vergroten. Een vogel die ondanks spanning toch de vleugels spreidt en gaat vliegen en daar ontzettend van geniet. Mooi!

 

 

Ik ben via de wijkmail bij jullie terecht gekomen, precies op het juiste moment. Onze dochter Isa (8 jaar) had vaak last van buikpijn, waarbij ze veel moest huilen. Na onderzoek bij de huisarts bleek dat er lichamelijk niets aan de hand was, maar dat ze emotioneel het wel lastig had.

Jullie gaven haar vertrouwen en konden door middel van gesprek in een klein groepje en spelletjes haar de vele emoties onder woorden laten brengen. We hebben echt gemerkt dat ze veel lekkerder in de vel zit. Geen buikpijn meer heeft en als haar iets dwars zit het uit. Door jullie lieve en warme aanpak is ze zoveel opener geworden. Ik denk dat elk kind hier baat bij heeft.