Coachpraktijk SAMEN

 

Doelgericht, laagdrempelig, gericht op de bewustwording, stimuleren van eigen kracht, ontdekken van talenten en het aanleren van vaardigheden.

 

Bij coachpraktijk SAMEN kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht die een coachvraag hebben of wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij bieden een warme en veilige plek waar kinderen en volwassenen in hun eigen tempo tot antwoorden en oplossingen kunnen komen op de vragen die zij hebben.

Onze overtuiging dat het belangrijk is om gezien en gewaardeerd te worden zoals je bent, is voor ons de basis voor het coachen.   

 

Waarom een coach?

Een coach gaat uit van de eigen kracht en speelt daar op in. We stimuleren de bewustwording van eigen vaardigheden en talenten en kijken vanuit daar hoe er met de coachvraag of het probleem kan worden omgegaan.

Onze coaching is laagdrempelig en praktisch. Samen gaan we op zoek naar wat wel lukt, waar de kracht, de talenten en positieve energie zit. Van daaruit werken we aan een aanpak of oplossing. Zo bouwen we aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en veerkracht. Vanuit respect en vertrouwen in elkaar lopen we een stukje mee.

 

    

 

 

 Wij zijn:

Jolande Boer lifecoach-  kindercoach

 

 

Ik heb met veel plezier, betrokkenheid en passie jarenlang gewerkt als leidinggevende in de zorg en in de kinderopvang.

Ik vond het fijn om mensen zodanig leiding te geven zodat zij hun werk goed en met plezier konden doen. Als manager was ik in staat om een bijdrage te leveren aan een werkklimaat waarbij medewerkers zich konden ontplooien en in hun kracht kwamen.

Ik ben er van overtuigd dat als mensen zich gezien weten, gewaardeerd voelen, uit hun kracht en hun talenten kunnen werken en leven, zij zich gelukkiger voelen en betere resultaten behalen.

Het meest leuke en inspirerende van mijn werk was dan ook het coachen van medewerkers en teams. Toen ik stopte als manager, wist ik eigenlijk al heel snel wat ik wilde, coach worden! Coach voor volwassenen en kinderen, die tijdelijk wat ondersteuning of hulp kunnen gebruiken.

 

Eva Luik:  kindercoach - leerondersteuner

 

 

Al jaren werk ik met heel veel enthousiasme en passie met kinderen. In mijn studententijd ben ik begonnen met werken in de kinderopvang. Na mijn HBO opleiding ‘leerkracht basisonderwijs’ aan de pedagogische academie in Groningen, ben ik direct aan de slag gegaan in het basisonderwijs. Ik werk nu al een aantal jaren met veel plezier in het onderwijs.

Ik merkte dat ik als leerkracht meer wilde betekenen voor kinderen en ouders. Zo is de stap naar kindercoaching voor mij ontstaan. Om via de coaching op een andere manier mijn steentje te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en het welzijn van kinderen, jongeren en ouders. Ik wil bijdragen aan de bewustwording van de mogelijkheden en talenten. Bijdragen aan de ontdekking van de eigen kracht. Om zo veerkracht en weerbaarheid mee te geven, die het geluk positief stimuleren. Uiteraard maak ik hierbij ook gebruik van mijn kennis en ervaring als leerkracht.

 

Opleidingen, trainingen en workshops:

Jolande

 • HBO-inrichtingswerk

 • Midden Management Opleiding, Atol

 • Management development, Schouten en Nelissen
 • Basisopleiding Magie van kindercoaching

 • Careercoachopleiding Laudius
 • Life Coachopleiding, Ine Rikkers (Laudius)

 • Life Coachopleiding, het Coachkantoor

 

Eva

 • Pedagogische Academie HBO; leerkracht basisonderwijs

 • Basisopleiding Magie van Kindercoaching

 • Vervolgopleiding Magie van Kindercoaching

 

Samen

 • Workshop 'luisteren naar de elementen' bij Senga Coaching,

  Agnes Goudsmits

 • Workshop 'aan de slag dag' bij Senga Coaching, Agnes Goudsmits

 • Workshop 'hoe kun je faalangst/ onzekerheid bij kinderen voorkomen', Anuschka Houwen
 • Workshop 'weerbaarheidsspel voor pubers', Tea Adema
 • Training 'weerbaar communiceren voor pubers', Tea Adema