Workshops en trainingen

             

 

Workshops kindercoaching

Naast individuele coachtrajecten geeft coachpraktijk SAMEN verschillende workshops. Deze workshops bieden kinderen de ruimte om samen met leeftijdsgenoten aan de slag te gaan met verschillende onderdelen die van invloed zijn op het zelfvertrouwen, de weerbaarheid en veerkracht. Gezellige bijeenkomsten waar gevoelens, gedachten, talenten en de uniekheid van jezelf centraal staan.  

Alle onze workshops zijn er op gericht om spelenderwijs bij kinderen de veerkracht, de weerbaarheid en het zelfvertrouwen te vergroten. Het accent ligt de ene keer meer op veerkracht, de andere keer meer op weerbaarheid of zelfvertrouwen. Maar natuurlijk zijn deze drie met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar.

Het kan heel fijn zijn om samen met anderen 'problemen' te bespreken. Om te ervaren dat je hier niet alleen in staat en om samen oplossingen te bedenken. 

De workshops zijn laagdrempelig en geschikt voor alle kinderen. 

 

 

Het aanbod van de workshops en data:

                                                                                                                     

Workshop 'ik-kracht'

Deze workshop bestaat uit drie bijeenkomsten. In deze bijeenkomsten besteden we aandacht aan helpende en niet- helpende gedachten; de invloed van je gedachten op je gevoelens; verbinding tussen lijf (gevoel) en de hersenen; stappen die je kan zetten om nieuwe vaardigheden te leren; fijne oefeningen die zorgen voor ontspanning en plezier en het ontdekken van je eigen kracht.

 

 

Data: maandag 24 februari, 2 en 16 maart

 

Tijd: 15.30 tot 16.45 uur

 

Nieuwe workshops worden gepland op:

maandag: 23 en 30 maart en 6 april

 

en

maandag: 18 en 25 mei en 8, 15 en 22 juni.

Meer informatie volgt!

 

Locatie: BSV-Helpman Oost, Groenesteinlaan 16, Groningen

 

 

Opgeven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop 'ik voel me chill'

Kinderen krijgen tegenwoordig veel prikkels en druk te verduren. Dit veroorzaakt bij veel kinderen spanningen en zelfs stress. In deze workshop staat het creëren van meer rust en ontspanning centraal. Mindfulness oefeningen komen in deze workshop veel aan bod. Op een creatieve en speelse manier, geven we de kinderen oefeningen mee die ze kunnen toepassen wanneer ze dat nodig hebben. Op deze manier willen we de kinderen handige tools meegeven om beter om te kunnen gaan met spanningen. 

Data: volgen binnenkort